Rejsepunkt er alle dine transportmuligheder.
Samlet ét sted.

Vores vision med Rejsepunkt er at tilbyde borgerne og virksomheder i by- og landkommuner flere individuelle og grønne transportløsninger såsom delebiler, delecykler, samkørsel og mobility on demand, i kombinationen med de bus- og toglinjer du kender i dag. Med Rejsepunkt gør vi det nemmere og mere tilgængeligt at komme ind, ud og rundt i kommunen.

Baggrunden for etablering af Rejsepunkt

Mens der er sket betydelige fremskridt i større byer med at skabe grønne og smarte mobilitetsformer, er by- og landkommuner blevet overset. Ambitionen med Rejsepunkt er at skabe mere bæredygtige og fleksible mobilitetsløsninger ind, ud og rundt i kommunen, til hverdag og til weekend. Til gavn for dig som borger, medarbejder, virksomhedsejer og kommune.

Bedre, mere fleksible og grønnere transportmuligheder for alle i by- og landkommuner

Tænk engang hvis alle busstoppesteder blev rebrandet til Rejsepunkt og tilbød flere transportmuligheder fra samme sted? Rejsepunkt er et samlingspunkt for eksisterende og nye mobilitetsløsninger - såsom delebiler, delecykler, samkørsel, mobility on demand, bus og tog.

  • Bus
  • Tog
  • Delecykel
  • Samkørsel
  • Delebil
  • Lejebil

Hvem er Rejsepunkt til for?

Rejsepunkt er til for dig, der er bosat i landets by- og landkommuner - som borger eller om virksomhed.

Rejsepunkter opsættes, hvor der er størst behov for forbedring af den kollektive transport. For jer der har valgt at etablere sig uden fra landets største byer - for mere plads, mere natur, flere muligheder. For jer, vil vi gerne skabe bedre transportmuligheder. For jer skaber vi Rejsepunkt.

Til gavn for dig, dit lokalsamfund og miljøet.

Hvem står bag Rejsepunkt?

Claus Juhl

Claus Juhl

LinkedInEmail
Henrik Keller Isaksen

Henrik Keller Isaksen

LinkedInEmail

Bag Rejsepunkt står Hico Group koncernen, der bl.a står bag selskaberne Clever, Sixt Danmark, Team-Leasing, Autolease og GreenMobility.

Tidsplan for etablering af Rejsepunkt

Hvor tæt er vi på at etablere 
det første Rejsepunkt?

Dyk ned i den overordnede tidsplan og ambitioner for udrulning af Rejsepunkt. I takt med at vi bevæger os fremad med projektet, vil nye milepæle komme til og eksisterende vil blive tilpasset.

Tre kommuner bliver innovationskommuner for etablering af de første Rejsepunkter i 2025

Vi har indgået aftaler med tre kommuner, der bliver de første i landet til at tage Rejsepunkt i brug i 2025. Der pågår i øjeblikket dialog med mange kommuner, staten og EU om antal og lokation for placering af Rejsepunkter, så vi sikrer den optimale dækning på tværs af landet.

Er du interesseret i at få Rejsepunkt til din kommune?

  • Rejsepunkt
  • Rejsepunkt
  • Rejsepunkt
  • Rejsepunkt

Få mere information om Rejsepunkt

Vil du være blandt de første, der tester og får glæde af Rejsepunkt? Skriv dig op til vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret på udviklingen og dine muligheder - som kommune, rejsende eller lokal virksomhed.

Rejsepunkt © 2024
Privatlivspolitik
footer-background-noise